Opening modelwoning NXThome Heerde

26 oktober jongstleden is NXThome feestelijk geopend door burgermeester Pijnenburg van Heerde samen met de heer Van de Ven, directeur-bestuurder van woningstichting Triada.

27-10-2011

Het concept NXThome is ontwikkeld door onze organisatie en geeft antwoord op alle vragen die momenteel in de woningmarkt spelen. Eén van de belangrijkste kenmerken van deze grotendeels geprefabriceerde woning is dat de woning generatieproof is. Dat betekent dat er een volledig woonprogramma op de begane grond gerealiseerd wordt. Hierdoor is de woning geschikt voor starters, gezinnen en senioren en beweegt mee met elke levensfase. Vanzelfsprekend wordt de woning gebouwd volgens het principe van duurzaam bouwen en heeft een energielabel A+. De woning heeft driedubbel glas, een individuele WKO installatie (warmte koudeopslag), oftewel energiezuinige vloerverwarming en -koeling en is onderhoudsarm. Door de energiezuinigheid geeft deze woning een besparing van >50% op de energielasten.

De heer van de Ven heeft veel vertrouwen in NXT home: “Ik verwacht dat er op korte termijn elders in Heerde, Hattem of Epe woningen volgens dit principe gebouwd gaan worden en beschikbaar komen. Als woonstichting Triada streven we naar een duurzaam en flexibel woningbestand voor onze huurders en NXT home past daar uitstekend bij.”